Favoritgodis!

Jag skulle vilja höra vad som är er hunds favoritgodis!
Min hund är lite kräsen, han tar emot och äter nästan allt godis men han tycker inte att det är värt att jobba för, alltså vill jag ha en riktigt toppen belöning så att han verkligen gör allt för att få godisen. (Vi använder även leksak men skulle behöva fler värdefulla godisar)
Jag har gjort hemmagjord lever och liknande vilket han tycker är gott om jag bara kokar det i småbitar och sedan fryser in (det håller inte annars) men om jag torkar det i ugnen så spottar han ut godiset och vill inte ha det.. Kokt hjortkött är en favorit men konstigt nog slår frocic både köttbullar, korv och liknande! Han har lite speciella smaklökar där frolic är favoriten änsålänge! Jag skulle vilja variera mer och ha fler ”värt att jobba för godisar”, har ni något tips?

20140314-082202.jpg

4 comments

 1. Som du vet är inte Fatima kräsen då det gäller godis men hennes favoritgodis är lammhjärta. Jag kokar det och strör sedan på lite grillkrydda och vitlök. Ett annat lite tips eftersom Ino har känslig mage så är inte Frolic alls bra, t.om Fatima med järnmage kan reagera på Frolic (men det är ju inte säkert Ino gör det, men ha det i åtanke om han blir dålig i magen). Förresten, jättekul att följa din blogg!

  1. Jag ska köpa lamhjärta och se om det kan bli en favorit här hemma också, hoppar nog över vitlök för det sägs ju vara giftigt för hundar?, men tack för tipset!
   Frolic är nästan det ända godiset Ino äter. Han får utslag i öronen och blir dålig i magen utav några andra sorter jag testat men Frolic får han som godis varje dag och det är det ända godiset jag är helt säker på att han tål och inte får några reaktioner på :) men det kan nog variera från hund till hund vad de tål, frolic innehåller väl ganska mycket fett och socker om jag inte minns fel!

 2. Köper ibland fiskbullar på burk, torkar dom med lite hushållspapper och ”rostar” dom lite i ugnen så dom får lite yta och blir hanterbara. Lukten är ju kvar men… ;)
  Tubost kanske? Beror ju på lite vad man ska träna där.

  1. Tack så mycket för tipsen, jag testade fiskbullar på dagens kvällsträning, det funkade bra faktiskt (inte som frolic) men ändå han gillade det!

Comments are closed.