Härliga lördag

Som vanligt på helgerna vaknade vi vid halv 10, vi gick ut till skogen bakom lägenheten där hundarna morgonkissade och  Wic fick springa av sig den värsta morgonenergin. Jag käkade frukost, la ner hundarnas frukost i träningsväskan och sen gick vi iväg för lite morgonträning. Wic gick sitt första hårda asfaltspår vilket gick superbra! Ino briljerade i ett längre ängs-spår i stark sidvind. Sen blev det klossträning för båda hundarna (på sin egen nivå). Ino håller på att lära sig fotpositionen på höger sida och för Wic var det andra tillfället med klossen, så vi jobbar med frontpositionen (att hålla sig mittemot mig när jag flyttar åt höger och vänster runt klossen). Film på detta kommer inom kort! Såklart blev det en massa bus som avslut innan vi gick hemåt igen.

Nu ligger hundarna och tuggar ben (båda två i mitt knä såklart) finns det hjärterum så finns det stjärterum.. och jag försöker, med vissa svårigheter, att blogga och rensa lite bland bilderna från i förmiddags.

IMG_5479 (2) IMG_5482 (2) morgonpromenad 379 morgonpromenad 385 morgonpromenad 365

Btw så kommer jag inte kunna ladda upp alla gosbilderna på hundarna tillsammans som jag sa igår.. Då de bilderna är på min mobil (som inte går att ladda upp bilder från). Men här är några mysiga bilder i alla fall :)

IMG_5444 (2)

IMG_5440 (2)

IMG_5435 (3)