Lång-helgen är över

Då var långhelgen över, vi har lediga igår men idag var jag och Ino i skolan igen vilket betyder plugg, plugg och plugg!
I helgen har det blivit en joggingrunda med Ino dom gick jättebra, han sprang På bra förutom att han ska nosa och kissa överallt!! Och om han kommer bakom mig så är det som att hörselen stängs av automatiskt för då lyssnar han inte över huvudtaget! Men så länge han springer bredvid mig eller framför så lyssnar han bra vilket är skönt, han sprang med långlina efter sig hela vägen, både i skogen och på asfalten inne i Forshaga.
Jag har hunnit med en sväng in till Karlstad och handlat lite vinter utrustning så att jag kan fortsätta med springrundorna eller rättare sagt så ska dom bli till joggingrundor, får sänka tempot nu och inte hela tiden försöka springa snabbare varje gång, för jag har fortfarande ont i halsen sedan förra helgen då jag sprang milen med Ino, så nu får det bli långsammare tempo och halsduk på. Blev en halsduk, ett pannband och vanliga fleece vantar att ha när jag är ute med Ino, för nu är det inte varm här uppe i Värmland längre!
Annars har det blivit ännu lite mer träning med Ino, vi fortsätter med Rak-träningen, stå på händer träningen går framåt och hugg erbjuder han mest hela tiden, ska bli kul att se hur detta kommer sluta, ska börja skriva träningsdagbok på de olika tricken och strukturera träningen lite mer nu igen, känner att jag blivit lite dålig på det! Även om inte träningen går sämre för det så känns det som att vi tränar på så mycket samtidigt och jag har det inte uppskrivet någonstans så det blir helgens arbete efter att pluggat och gjort det vanliga!
Jag i min jogging utrustning!

20131126-204659.jpg

20131126-204831.jpg
Sömniga Ino!

20131126-204841.jpg
Nyfikna Röja!

20131126-205424.jpg

20131126-205441.jpg